Lakásbiztosítás

Tűzkár, vihar, betörés: lakásunk és vagyontárgyaink számtalan veszélynek vannak kitéve. Egy gondosan megválasztott lakásbiztosítás hatékony segítséget nyújt az otthonában keletkezett kár enyhítéséhez, a nem várt költségek fedezéséhez.

Lakásbiztosítási útmutató

A lakásbiztosítás minden háztartás számára kiemelten fontos. Útmutatónk segítségére lesz lakásbiztosítása megkötésében és kezelésében. Megismerheti a lakásbiztosítás típusait, illetve a legfontosabb fogalmakat és tudnivalókat

Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat

A piacon elérhető sokféle lakásbiztosítás között fontos, hogy mindenki el tudjon igazodni. A biztosítók ezért új termékeik struktúráját az ún. Standard Termékvázlat alapján állítják össze. Az átláthatóságot és összehasonlíthatóságot szolgáló termékvázlatról, az ennek figyelembevételével készült termékekről bővebben tájékozódhat oldalunkon.

Biztonságtechnika

Értékeink megőrzése közös célunk. A MABISZ a vagyonvédelmi eszközt gyártó vagy forgalmazó cégek kérésére elvégzi az ajtók, ablakok, zárak, lakatok, széfek, riasztók vizsgálatát és Termék-megfelelőségi ajánlást ad ki. Az ajánlással rendelkező termékek listája és besorolása nyilvános, bárki számára elérhető.

Betörésvédelmi tájékoztató

A betörés elleni védelem egész évben fontos, de különösen a nyári nagy szabadságok idején célszerű felhívni a figyelmet a téma aktualitására. Senki sem gondolhatja azt, hogy őt nem fenyegeti betörés veszélye. A tájékoztató általánosan foglalkozik a lakásbiztosításokhoz kapcsolódó vagyonvédelmi, biztonságtechnikai, betörésvédelmi ismeretekkel.

Alulbiztosítottsági tájékoztató

Magas infláció, növekvő építőanyag és alapanyag árak, emelkedő munkadíjak, száguldó energia költségek. Ki ne hallotta volna ezeket a kifejezéseket az elmúlt időszakban, akár naponta többször is. De vajon ki gondolt arra, hogy mindez a lakásbiztosítását is érintheti? Mit kell tenni, hogy lakásunkat, házunkat érő jelentős káresemény esetén ne szembesüljünk drámai következményekkel?